This garden is right next door to the garden on the previous page.

 

The clients, a couple with two young children, wanted a space in which they could relax and entertain at the same time as their children were at play.

 

The garden design solution was to use the steep slope to our advantage. By instructing the Exeter  landscapers to construct a retaining wall diagonally across the garden we naturally divided the garden into two levels.  

 

On the top level, nearest the house, we created a peaceful space for the adults complete with a patio and small wildlife pond.

 

While in the bottom level, behind the rose covered picket fence, the children had room for their Wendy House, rabbit hutch and games.  

BEFORE

AFTER

Before - Yet another building site on a hilll. After - One year on and the garden is a peacfull and fragrant place to sit.

A Traditional Family Garden Design in Exeter, Devon

Double click to insert body text here ...

BEFORE

AFTER

Back To Gardens